Gezins Coach Mel heeft iets te vieren!

Begin 2020 ben ik mijn eigen onderneming Gezins Coach Mel begonnen. In mijn bedrijf help ik gezinnen met een gediagnostiseerd kind om de unieke eigenschappen van het kind in alle volledigheid te accepteren. 

Het is mijn missie om zoveel mogelijk gezinnen te helpen om te gaan genieten, vertrouwen in hunzelf te krijgen en te laten zien dat het hebben van een gediagnostiseerd kind geen beperking van het eigen leven hoeft te zijn, maar juist ontzettend waardevol is! 

Ik heb wat te vieren, want na een jaar hard werken heb ik een jeugdzorgcontract met de regio West Brabant Oost (WBO) bestaande uit de gemeente, Altena, Breda, Drimmelen, Geertruidenberg en Oosterhout afgesloten! Een super waardevolle samenwerking waardoor ik meer gezinnen de ondersteuning kan bieden waar ze zo naar verlangen.

Ik ben benieuwd welk gezin binnen de regio WBO mijn hulp goed zou kunnen gebruiken. Ouders die zich door hun unieke kind beperkt voelt en bereid is om zijn eigen verlangens weer te realiseren door de emoties van het unieke kind niet de dag te laten bepalen! En ouders die echt zijn eigen pad wil ontdekken zonder dat er constant angst is dat de emotie van het kind de dag weer energieloos laten voelen.

Voor de klanten die met mij willen kennismaken om te kijken als hen kan ondersteunen, geef maandelijks vier komt tot rust sessies die geheel vrijblijvend zijn en waar ik gezinnen help meer rust en inzichten te geven hoe ze in emotionele momenten hun unieke kind zien zodat zij weer vol met liefde en energie hun unieke kind kunnen benaderen. Meer informatie hierover en de mogelijkheid om te boeken, vind je via de volgende link https://calendly.com/s/wDyzjVvK of bekijk mijn website www.gezinscoachmel.nl 

Melanie Branding Shoot

Hi, ik ben Melanie

Met mijn passie voor unieke kinderen, laat ik jou inzien dat je weer mag genieten en vertrouwen in jezelf mag krijgen waardoor je gaat ervaren dat het hebben van een gediagnostiseerd kind geen beperking van je eigen leven hoeft te zijn, maar juist ontzettend waardevol is.

ANDERE INTERESSANTE BLOGS