Melanie Branding Shoot

Voor gezinnen die optimaal willen en kunnen genieten van de uniekheid van hun kind om vanuit daar weer zonder stress van het leven te kunnen genieten

6 TOT 12 MAANDEN

Het unieke coachingstraject

Ik ga je laten ervaren dat de uniekheid van je kind geen belemmering meer hoeft te zijn!

Je hebt het waarschijnlijk al eerdere online-trainingen, begeleiding of behandeling voor je unieke kind gehad. En nog steeds bepalen de emoties van je unieke kind je stemming en je energielevel van de dag. Jij en je unieke gezin zijn samen tot zoveel meer levensplezier in staat en jij bent nu ECHT klaar voor (nog) meer vrijheid, plezier en vertrouwen in jouw leven. Als dit jou aanspreekt, is mijn unieke coaching traject jou op het lijf geschreven.

Door mijn persoonlijke aanpak zie ik wat jij en je unieke kind nodig hebben om ervoor te zorgen dat jullie beide meer rust kunnen ervaren. Een persoonlijke samenwerking waarbij ik er voor jou en heel je gezin ben. Deze intensieve persoonlijke 1-op-1 begeleiding is volledig afgestemd op de ondersteuning die jullie gezin nodig heeft, omdat ik weet dat jij klaar bent om uit je dagelijkse sleur van emoties te stappen. Want hoeveel dingen je al geprobeerd hebt, weet je dat je nog tot zoveel meer in staat bent om toch de rust te krijgen waarna je verlangt. 

Melanie Branding Shoot

Omarm de uniekheid van je kind

Als jij een de uniekheid van je kind nog meer wilt omarmen en jouw leven met minder stress en belemmerende emoties wilt ervaren, is het tijd om iemand te zoeken die niet alleen jou maar ook je unieke kind ondersteunt, maar die ook weet hoe je al jouw dromen kunt realiseren.

Wat ik persoonlijk heel belangrijk vind is dat je iemand kiest die ziet wat de kern van je ondersteuningsvraag is, en die vanuit het kwetsbare vertrouwen met jou en je gezin mag samenwerken. Want alleen dan ga je minder stress ervaren en bouw je vanuit liefde een unieke vertrouwensband op met je meest kwetsbare kind.

Ik zorg ervoor dat je:

Aan het einde van onze samenwerking heb jij minder stress om de emoties die bij je unieke kind horen, omdat je je eigen emoties los kan koppelen van hoe hij zich voelt. Jij voelt je als ouder vrij om te spreken wie je kind is, je straalt dat je kind uniek is en uniek mag blijven.

En dat betekent dat je op een liefdevolle manier kan genieten van je unieke kind, je gezin & voornamelijk je eigen leven.

Melanie Branding Shoot
ENKELE LOSSE SESSIE

Unieke verlangende inzichten

Ik ga je laten ervaren dat de uniekheid van je kind geen belemmering meer hoeft te zijn!

Je hebt waarschijnlijk al eerdere begeleiding of behandeling voor je unieke kind gehad, maar dat gaf net niet de aansluiting wat past bij je persoonlijke gezinssituatie.  Je bent nieuwsgierig wat een kleine investering je gezinssituatie blijvend kan verlichten. 

Ben jij nu ECHT klaar om met een kleine tijds investering (nog) meer verlichting in jouw leven te krijgen? Als dit jou aanspreekt, zijn mijn losse sessie om unieke verlangde inzichten te krijgen jou op het lijf geschreven.

Door mijn persoonlijke ontworpen inzichtprogramma’s, weet ik gezinnen verlichting te laten ervaren om juist met het thema aan de slag te gaan wat jou aanspreekt.  Een concreet werkboek in combinatie met een persoonlijke sessie waarbij ik jou coach, ga jij verdieping in de door jou gekozen onderwerpen ervaren. 

De onderstaande themasessie zijn los te boeken

Voorafgaand aan deze sessie krijg je een werkboek mee, waarmee jij jezelf gaat voorbereiden om het thema passend te maken in jouw uniek gezinssituatie. In het werkboek staan ook tips & tricks zodat je ook na de sessie een handout hebt om je dromen te kunnen blijven realiseren.

Wat ik persoonlijk heel belangrijk vind is dat je weet dat je met deze verlangende inzicht sessie gelijk naar de kern van je ondersteuningsvraag gaat. Ik wil optimaal gebruik maken van de effectieve werkwijze, om zo in korte tijd een mooi resultaat te kunnen wegzetten. Want ik weet immers dat ik met kleine sessie al veel gezinnen van nieuwe liefdevolle inzichten heb mogen voorzien.

Als je vragen hebt wat de thema’s precies inhouden of dat je twijfels hebt welk thema het beste bij jou situatie past, neem dan vrijblijvend contact met mij op

Extra

Omdat ik een SKJ geregistreerde gezinscoach ben, bied ik jou de mogelijkheid om voor zowel mijn coaching trajecten als mijn losse thema’s via een jeugdzorg budget te laten financieren.

Voor de klanten in de jeugdzorg regio WEST BRABANT OOST kunnen via verwijzing van de huisarts of gemeente op basis van ZORG IN NATURA de trajecten laten lopen.

Heb je momenteel al een contract bij een jeugdhulpaanbieder in de regio HART VAN BRABANT, dan kan ik door je jeugdhulpaanbieder aangesteld worden om samen te kijken hoe we met mijn trajecten de doelen kunnen behalen.

Heb je een persoonsgebondenbudget (PGB)? Dan voldoe ik aan alle eisen om zowel mijn trajecten als losse sessie voor een deel of helemaal uit het budget te kunnen financieren. Dit is afhankelijk van wat het budget is en welke doelen je ermee wilt behalen.

Ben je benieuwd wat voor jouw situatie passend kan zijn? Neem vrijblijvend contact met mij op om te kijken als ik je hierin kan ondersteunen.