Ben jij op zoek naar een simpele manier om samen met je unieke kind van het leven te kunnen genieten?

Ik heb vanuit onzekerheid nooit gedurfd om mijn unieke broertje volledig vanuit liefde te accepteren. Als er mensen waren die zich stoorde aan het afwijkende gedrag van mijn broertje, bevestigde ik hun visie. Ik voelde angst wanneer ik mijn broertje volledig accepteerde, dat ik er ook werd afgewezen. Maar indirect wees ik hierdoor mijn broertje af. 

Ik kan nu niet zonder kippenvel terugkijken naar deze belevenis, omdat ik diep in mijn hart wel anders wist maar dat niet durfde te uiten.

Melanie Branding Shoot

Met liefde accepteren betekent voor mij,
dat ik ervaar dat iedereen vanuit zijn eigen
beste intenties zijn leven leeft.

Niemand heeft bewust is negatiefs in zich, de omgeving wordt vaak zo gecreëerd dat ze het als negatief wordt ervaren. Persoonlijk voelde ik mezelf vaak onzekerheid of er kwamen irritaties naar boven als het gedrag van een uniek kind niet match met mijn eigen gecreëerde verwachtingen.

Inmiddels weet ik dat ik mij niet meer hoeft te schamen en verantwoorden voor het gedrag van een ander.

Ieder persoon is een uniek wezen, waardoor we samen zoveel krachtiger kunnen zijn. Dat is ook de reden waarom ik met deze eigen unieke visie, mijn bedrijf gezins coach Mel ben gestart. Juist omdat ik zie er ervaar dat de emoties van het kind niet meer de dag hoeven te bepalen, maar juist door ze erkenning te geven, er zoveel meer veel liefde en respect onderling ontstaat. 

Nu de liefde en het vertrouwen plaats gemaakt hebben voor alle angsten, ervaar ik dat dit gevoel uitstraal. Op het moment dat gediagnostiseerde kinderen vastlopen in hun eigen emoties heb ik nu vaak geen woorden nodig om ze erkenning in hun gevoel te geven. Ze vertellen met hun energie en lichaamstaal zoveel meer, dan dat ze ooit in woorden kunnen uitdrukken. Ik zie het nu als spel, waarvan ik iedereen de spelregels wil ga leren. 

Met mijn passie voor unieke kinderen, laat ik jou inzien dat je weer mag genieten en vertrouwen in jezelf mag krijgen waardoor je gaat ervaren dat het hebben van een gediagnostiseerd kind geen beperking van je eigen leven hoeft te zijn, maar juist ontzettend waardevol is. 

Er is een hele eenvoudige en krachtige manier om alle prachtige persoonlijkheden in het gezin te laten shinen.

Ben jij er klaar voor?