Hoe zoek jij de verbinding op…

Twee jonge vrouwelijke ondernemers, op het eerste gezicht twee totaal andere werelden: een gezinscoach en een reizende content creator. Toch vonden zij die verbindende factor: passie. Ze hebben beiden een eigen bedrijf opgebouwd, vanuit een ongelofelijke drive en een enorme interesse voor persoonlijke ontwikkeling. En als je alle twee zo enthousiast bent over je business, dan raak je natuurlijk niet snel uitgepraat. 

Dit maakte ook dat we erachter kwamen allebei met hetzelfde idee te spelen: wat maakt jou als zzp’er nou waardevoller dan een groot bedrijf? Want waarom kiezen mensen soms toch nog eerder voor ‘veiligheid’ van een groot bedrijf in plaats van de authenticiteit van een ondernemer. 

Interessant he hoe dat werkt eigenlijk, keuzes maken. Baseer je een keuze op jouw onderbuikgevoel of op jouw eigen waardes? Hoe je ook een keuze maakt, één ding is zeker, we doen het tegenwoordig vaak. In deze tijd is er van alles veel te kiezen: van de vele pakjes boter in de supermarkt tot aan het kiezen van een geschikte coach. En dat kan soms voor keuzestress zorgen maar toch is er bij velen wel de behoefte om die keuze te hebben. We willen kunnen kiezen uit die grote onderneming of die zzp’er, maar hoe zorg je er als ondernemer dan voor dat die keuze op jouw valt?

Dit is iets waar wij; Mel en Renske, het echt over eens zijn. Het is namelijk investeren in jezelf, je bedrijf en je persoonlijke ontwikkeling. Het is een kwestie van geld, tijd en energie hierin steken. De beste versie van jezelf worden zodat jij ook het beste aanbod kunt neerzetten voor je ideale klant. Je leert zo je sterke punten kennen die je kunt inzetten en leert je zwakke punten verbeteren. 

Daarnaast zijn wij allebei bewust bezig met een specifiek aanbod neerzetten voor een specifieke doelgroep, echt inspelen op de wensen van de klant dus. Dit vergt tijd, onderzoek en soms ook gewoon uitproberen. Maar uiteindelijk creëer je hierdoor de perfecte balans tussen een aansluitend aanbod en jouw kwaliteiten en dat voor een passende prijs. En dit is precies waar een ondernemer het verschil kan maken ten opzichte van de grotere organisaties. 

En dat doen we niet zomaar, nee vanuit onze ondernemershartjes willen we dit doen met kwaliteit. Leuk woord natuurlijk, kwaliteit, maar wat betekent dit nou voor ons?

Kwaliteit is voor ons dat we het onderste eruit halen, het maximale leveren dat mogelijk is. En door steeds opnieuw tijd, geld en energie hierin te steken, is dat maximaal haalbare, steeds wat meer. Je wil verbinding aangaan met je klant en ervaren wat de verlangens van je klant zijn. Want op dit stukje kom je samen, dit stukje zorgt voor net dat beetje extra, een tikkie magie. Je kunt elkaar begrijpen als persoon en dit maakt het verschil in de samenwerking. Je wil iemand verder helpen vanuit jezelf, vanuit jouw passie en dit zorgt ervoor dat je als ondernemer net dat stapje extra zet voor je klant en buiten die kaders kunt denken. Want buiten die kaders ontstaan de mooiste, creatieve en authentieke ideeën. Er blijft dan ruimte, ruimte voor groei en ontwikkeling.

Zoals je leest kun je onze liefde voor het ondernemer niet anders omschrijven dan drive en passie. En wij, Mel en Renske willen jou graag laten ervaren hoe dit zich vertaalt in de praktijk. Wil jij voelen hoe het is om met een gedreven jonge ondernemer te werken, die vanuit verbinding met jou iets moois wil creeër. Vraag dan gerust eens naar onze persoonlijke missie!

Liefs Mel & Renske
www.contentbyrens.nl

Melanie Branding Shoot

Hi, ik ben Melanie

Met mijn passie voor unieke kinderen, laat ik jou inzien dat je weer mag genieten en vertrouwen in jezelf mag krijgen waardoor je gaat ervaren dat het hebben van een gediagnostiseerd kind geen beperking van je eigen leven hoeft te zijn, maar juist ontzettend waardevol is.

ANDERE INTERESSANTE BLOGS