Masterclass

Kies voor je gediagnosticeerde kind

Als je kind niet in een systeem past, durf je het systeem passend te maken?

Gratis Masterclass op dinsdag 24 augustus 20:15 uur

Jij bent een liefdevolle ouder die de hele
tijd klaar staat voor je unieke kind.

Wat als ik je ga vertellen dat jij niet de enigste ouder bent die zich niet gezien en gehoord voelt? Die geen vertrouwen meer ervaart in welke professionele ondersteuning NU nog wel aan kan sluiten bij je eigen gevoel en behoeftes!

Dit is precies de reden waarin ik als gezinscoach niet geloof dat adviezen en standaard methodieken jouw vastgelopen gezinssituatie gaat helpen.  

Ieder kind en gezin is uniek en daar past geen kant en klaar systeem bij. De grenzen van systemen zijn er om door heen te kijken, om te voelen er ervaren dat het anders kan en mag! 

In mijn GRATIS webinar ga ik je leren om keuzes te maken die passend zijn voor jou en je gediagnosticeerde kind. Je leert om in lastige situaties weer een keuze kan maken door op je eigen gevoel te vertrouwen, ook al is dat tegen de grenzen van een systeem in.

Daarmee ga ik je niet vertellen dat al je problemen per direct zijn opgelost, maar dat je wel vanuit veel meer lichtheid en rust naar jouw situatie kunt kijken. En daarmee andere keuzes en beslissingen kunt maken, die dichter bij jezelf en je kind staan. 

Lieverd, je hoeft het niet alleen te doen en te kunnen.

Leer in 8 stappen anders naar de emoties van je kind kijken

Kies voor je gediagnosticeerde kind

Download gratis

Leer in 8 stappen anders naar de emoties van je kind kijken