Ben jij op zoek naar een simpele manier om samen met je unieke kind van het leven te kunnen genieten?

Merk je dat je kind vaak onzeker is. Dat hij vanuit zijn beste intenties het altijd zo goed mogelijk wil doen, maar dat hij zo gefrustreerd raakt dat hij nooit aan de verwachtingen van anderen kan voldoen?

Je kind wil zich constant bewijzen om maar de erkenning en waardering van de ander de krijgen, zodat hij het gevoel heeft dat hij er toe doet.

Eigenlijk wil je kind niks meer dan veel plezier en genieten van het leven, maar door de hoge standaard die hij van zichzelf verwacht ervaart hij weinig voldoening in het leven.

Als ouder wil je niks liever dan dat je kind levensplezier heeft en geniet van alles wat hij mag leren. Dat hij het gevoel heeft dat hij er mag zijn en zichzelf goed staande houdt in sociale situaties omdat hij ervaart is als hij zichzelf goed genoeg voelt. Dit geeft je als ouder immers zelf ook een fijn gevoel. 

Wist je dat je als ouder je kind hier op een liefdevolle manier mee kan ondersteunen?

Hoe fijn is het dat jij de aangewezen persoon kan zijn om je kind meer vanuit zelfvertrouwen te laten leven. Vanaf NU kan jij het verschil maken om hier samen met je kind mee aan de slag te gaan.

Het voordeel is dat kinderen het beste leren om weer zelfvertrouwen te mogen ervaren, in de situatie waar ze zich het fijnste en vertrouwd voelen. En hoe mooi is het dat jij als ouder de meest betekenisvolle onderdeel in mag zijn!

Je leert:
IMG_2265

Deze online training is geschikt voor jou als:

Hoe meer jij je kind wilt beschermen tegen alles wat hem kan raken, hoe meer je gefocust bent op alles wat kwetsend kan zijn en hoe ongelukkiger je je gaat voelen.

Je raakt steeds verder van de kern waar het nu echt om draait. 

Hoe fijn zou het zijn als je inzicht krijgt dat er bepaalde externe factoren in het leven er gewoon zijn, zonder dat je zelf het gevoel hebt dat je er constant grip op wilt pakken. 

Doordat je anders mag kijken ontdek je wat je waardes zijn die je (onbewust) mee geeft aan je kind. 

We gaan de diepte in maar op een zeer praktische en doeltreffende manier, waarbij je zowel op gedragsniveau als gevoelsniveau aan de slag gaat.

Zodat je direct zelf gaat ervaren hoeveel invloed
jij kan hebben op het zelfbeeld van je kind.

Mijn verhaal

Al jaren begeleid ik ouders van gediagnosticeerde kinderen. En keer op keer zie ik hetzelfde: ouders die verwachtingen over hun kind hebben.

Maar ook ouders die vaak gefrustreerd hierdoor zijn en zien hoe dit een impact heeft op hun kinderen. Je kind trekt zich misschien snel terug. Of doet vervelend naar andere kinderen of jou als ouder.

Ik geloof erin dat wanneer ouders een echte verbinding maken met hun kind, en ontdekken wat hun kind nodig heeft op zichzelf volledig te uiten, je kind opleeft en jij als ouder empathie, rust en vertrouwen leer ervaren.

Vanuit mij ervaring in jeugdzorg ik dat kinderen in behandeling vaak handvatten aangereikt krijgen om meer aan hun zelfvertrouwen te werken. Alleen komt het in de praktijk vaak voor dat het even wordt toegepast, maar dat vaak de ouders niet weten wat er in het kind speelt.

Ik heb ruim 9 jaar werkervaring als pedagoog in verschillende organisaties en mijn eigen business. Door de grote diversiteit aan kinderen en hun ouders die ik heb mogen ondersteunen weet ik inmiddels wat werkt en wat niet.

IMG_2554

Wil jij ook leren hoe jij bij kan dragen aan het zelfvertrouwen van je kind?

Het allerbeste wat je voor je gediagnosticeerde kind
kan doen is hen zien zoals ze willen zijn.

In deze training ga je dat stap voor stap leren!

Dit kan je verwachten:

Praktisch

Ga aan de slag met praktische tools om jezelf meer bewust te worden van je denkwijze

Perfecte plaatje

Leer anders te mogen kijken welke waarden echt essentieel zijn om je kind te laten ontwikkelen in wat er echt toe doet.

Keuzes maken

Kijk hoe prachtig en uniek je kind is, en ontdek wat helpend voor hem is.

Vertrouwen

leer je eigen gedachtes en gedrag te ordenen, waardoor je het voorbeeld voor je kind bent.

Effect

Leer hoe je onbewust je kinderen aanleert om zichzelf niet te kunnen vertrouwen

Vanuit huis

Je kunt de training volgen wanneer het jou uitkomt. De oefeningen zijn zo gemaakt dat je ze makkelijk in je dagelijks leven kunt integreren.

Door deze training leer je hoe je als ouder beter aan kunt sluiten bij de behoeftes van je kind. Hierdoor overvraag je je kind minder en waardoor hij succeservaringen op kan doen om zijn zelfbeeld te vergroten.

IMG_2056
Dit is niet zomaar een online training!

Deze training is uniek; boordevol reflectieve vragen, praktische lessen en vol met support zodat je er het meeste uit kunt halen!

Kortom, alles wat ik de afgelopen jaren heb geleerd om waarom jij als ouder het meeste kan bijdragen aan het zelfvertrouwen van je kind, deel ik in deze training!

Hoe ziet de training er uit?

Deze week is de inleidende week

In deze week ga je leren hoe de huidige maatschappij bijdraagt aan het zelfbeeld van je kind.

In deze week ga je ontdekken hoeveel jou denken invloed heeft op je kind.

In deze week leer je meer over het onschuldige leven van kind.

In deze week ga je ontdekken hoe perfectionistisch jij bent.

In deze week leer je hoe het gevoel van jou en je kind met julie gedachtes in contact staat.

In deze week ontdek je hoe jij je gedachtes kan omzetten. Daarna leer je een voorbeeld te zijn voor je kind.

Deze week leer je om alle nieuw inzichten anders vorm te geven.

Uit ervaring weet ik het volgende in elk geval zeker:

Stel je eigen geluk niet uit.
Er is geen beter moment dan nu om van start te gaan.
Online training
Leer je gediagnosticeerde kind meer zelfvertrouwen te ontwikkelen